sparren

Heb je een strategische vraag over online en offline opleidingsontwerp in je organisatie?

Dan help ik je graag bij het vinden van je antwoord. Ik spar graag met jou over onderwijskundige vraagstukken en het ontwerpen van oplossingen.
Als je wilt dat je mensen gaan sprankelen in het online en fysieke leerproces, moet je je trainingen daarop aanpassen.

 

 

Maar waarschijnlijk vind je het lastig om van een afstandje te kijken naar je trainingen en de juiste stappen te nemen om deze te (her)ontwerpen. En zou je graag meegaan met de meerwaarde die online leren kan bieden. Ik doe niets liever dan jou te helpen bij het ontwerpen van leerervaringen die er toe doen. Die er toe doen voor je mensen en voor je organisatie. Of het nu gaat om advies over strategische beslissingen binnen je organisatie, of even een heldere blik om een stap verder te komen. Je krijgt advies vanuit het design thinking principe. Dat betekent durven experimenteren, altijd oog voor de mens en bijschaven.

 

Is je vraag op strategisch niveau?

Dan kan ik je in een adviesgesprek ondersteunen in het maken van strategische beslissingen op het gebied van onderwijsinnovatie. Ervaring als senior adviseur in complexe organisaties en technologische innovatie zoals het selecteren van de juiste LMS, auteurstools, en apps behoord tot de mogelijkheden.

Vertel me waar je naar toe wilt met je mensen.

Wil je jezelf of je team graag trainen in opleidingsontwerp?

En wil je dat dat ontwerp oog heeft voor de toekomst en wat echt waarde heeft? We trainen over en vanuit het design thinking principe. Dat betekent durven experimenteren, altijd oog voor de mens en bijschaven. Zodat je mensen klaar zijn voor welke toekomst dan ook komt.

Vertel me wat je leerdoelen zijn.

Heb je een vraag die je graag met me deelt, om daarover van gedachten te wisselen?


Je kunt ook met ons sparren over je vragen. Of je coachingsvraag bij mij neerleggen. Ik spar graag met jou over onderwijskundige vraagstukken en het ontwerpen van oplossingen.

Vertel me waar je over wilt sparren.

Welke vraag je ook hebt, of het nu gaat om advies over strategische beslissingen binnen uw organisatie, of even een heldere blik om een stap verder te komen, ik help je graag.

Neem gerust contact met me op voor welke vraag je ook hebt.