De kern zit als gegoten – A-visie gaat voor waardevol: de kern van leerontwerp vanuit betrokkenheid en inspiratie

Posted on Posted in Beeld en tekst, Blended-learning, Uncategorized

Ken je dat gevoel dat je kleren niet zo lekker meer zitten? Vroeger waren ze echt mooi en pasten ze goed. Maar nu zijn ze wat oubollig en versleten.
Nou dat gevoel had ik wel met mijn werk als a-visie. Ik deed wel werk wat ik goed kon, maar steeds minder uit liefde voor de stof. Ik was los geturnd van mijn kern.Jas te groot of te klein - terug naar de kern

Mijn opdrachtgevers weten dat ik een kei ben in e-learning en blended learning. Je geeft me een probleem dat op te lossen is met een strak leerontwerp en ik maak het voor je. Maar e-learning of blended learning oplossingen zijn vaak niet echt meer de oplossing. Wat ik voor mijn klant maakte, was niet wat ze eigenlijk echt nodig hadden.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe goed zittende outfit. Mijn kwaliteit ligt in het vinden van de kern van de boodschap vanuit de betrokkenheid met de persoon. Altijd op zoek naar innovatie en met visie om die om te zetten in concrete leerontwerpen. Vanuit mijn creatieve brein en analytische kracht maak ik leerervaringen die waardevol zijn voor diegene voor wie ik het maak. Zo moet mijn jas dus zitten.

Mijn klant zoekt leerervaringen die iets teweeg brengen bij de persoon of groep. Mijn klant wil zelf graag leren, op zoek naar verbetering. Staat open voor advies en innovatieve benadering van processen.

Wat zou het toch een mooi maatpak worden als mijn kracht en die klant samen combineren.

Deze website a-visie heeft nu ook een nieuw jasje. Een jasje dat draait om inspireren, ontwerpen, ervaren en de kern vinden. Het wil je helpen om te ontdekken wat a-visie voor jou kan betekenen. We kunnen je ondersteunen of taken overnemen. Bijvoorbeeld bij het zoeken naar de kern van wat je wilt overbrengen. Of bij bij het maken van waardevolle leerervaringen. En ook bij het inpassen van nieuwe leerervaringen in je organisatie. En we willen je inspireren met impressies van gemaakt materiaal en interessante artikelen en plaatsen.
In te zetten als maatwerktrainer en coach voor alle leerontwerpzaken of -jassen ;). Om voor jou waardevol te kunnen zijn.

Ik sta open voor je vragen en hoop je te ontmoeten online of live!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *